Despre Noi

Am intrat acum pe piața României, folosind produsele noastre ca forță de vânzări, ca să oferim clienților noștri un serviciu excepțional.

Gama noastră oferă toate echipamentele, aparate cosmetice, mobilier saloane și produse cosmetice necesare pentru a începe și a conduce o afacere de succes în domeniul frumuseții. Oferim încredere prin produsele noastre care mențin un standard de calitate.

Suntem aici ca să ascultăm nevoile dvs. și acționăm rapid pentru a vă oferi ideile în îmbunătățirea gamei de produse, cu o dezvoltare pe deplin condusă de client.

Suntem mândri să fim distribuitori ai produselor Alvi-Prague, Beautyfor, Arkana și AlginLine.

Compania cehă ALVI PRAGUE este lider printre producătorii de dispozitive cosmetice și activează cu succes pe piața europeană de peste 10 ani. Compania oferă cea mai modernă aparatură cosmetică pentru saloane de înfrumusețare, centre SPA, clinici, cabinete cosmetice. Echipamentul furnizat acoperă întreaga gamă de proceduri pentru îngrijirea pielii feței și corpului: peeling, lifting, îndepărtarea părului nedorit, îndepărtarea tatuajelor, slăbire, mezoterapie, tratamentul acneei, eliminarea ridurilor, pete pigmentare, leziuni capilare și alte defecte ale pielii. Compania are certificat ISO 13485 pentru producția și vânzarea de echipamente medicale, certificat ISO 9001 pentru sistemul de control al calității și  certificat UE.
Echipamentele noastre au câștigat încrederea și respectul multor experți din industria frumuseții din diferite țări.

Filozofia noastră se bazează pe ideea de frumusețe conștientă. Noi credem că terapia individuală și corect selectată într-un salon de înfrumusețare, combinată cu îngrijirea la domiciliu este o modalitate sigură de a se bucura de efectele vizibile si tangibile în fiecare zi.

Frumusețea este în convingerea noastră chestiunea alegerii, conștientizarea că oferim pielii, ceea ce are cu adevărat nevoie.  Linia de produse profesionale are un singur scop: să satisfacă necesitățile particulare ale tenului dvs. la orice vârstă și în orice perioadă a anului. Cosmetica noastră este creată pentru toți cei care caută metode eficiente de reînnoire autentică a pielii.  Produsele vă oferă garanția unei protecții fără întrerupere la cel mai înalt nivel, ca sursă de hrană şi reînnoire. Formulele Arkana alese, vor aprecia nu numai saloanele profesionale de frumusețe, medici și cosmetologi, ci și clienții lor în îngrijirea cotidiană, de zi cu zi.

AlginLine este distribuitor de măști plastifiante alginate (peel-off) ce au un conținut cu cea mai
mare concentrație de acid alginic, extras prin metoda micro exploziilor din alge brune, care la rândul lor sunt extrase din apele oceanului Pacific din vestul Franței.
Procedura cosmetică folosind o mască alginată este una dintre cele mai eficiente metode de a restabili
uniformizarea, fermitatea si elasticitatea pielii, redobândind astfel strălucirea tinereții. Măștile plastifiante sunt super hidratante, emoliente, anti-rid, vitaminizate, calmante, detoxifiante și
purificatoare. Gama AlginLine se poate combina cu orice brand de cosmetică.
Răsfățați-vă tenul cu particularitatea produselor AlginLine.

BeautyFor este un brand internațional dezvoltat de și pentru profesioniștii frumuseții. Toate produsele sunt proiectate și realizate sub o supraveghere atentă din partea echipei noastre pentru a asigura menținerea unui standard de calitate, astfel ca, produsele noastre depășesc așteptările de fiecare dată.

Newsletter.

Stai informat, abonează-te la newsletter-ul nostru și vei ști ce evenimente organizăm și când apar produse noi.